Main menu

На хвилях Серету 2018

Любителі активного та культурного відпочинку просто неба у ці вихідні 22 липня 2018 року, зможуть відвідати мистецько-розважальний фестиваль “На хвилях Серету”. Проходитиме він на березі озера, утвореного річкою Серет на околиці селища Залізці Зборівського району. Розваги розпочнуться тут з обіду.
– О 14-ій годині розпочнеться урочисте відкриття фестивалю. Воно буде супроводжуватися виступами аматорських та народних колективів Залозецької ОТГ, міста Зборова та с. Озерна. Також виступатимуть різноманітні гумористи, автори і виконавці власних пісень, музиканти. Тобто, буде насичена мистецька програма, яку завершить феєричне шоу і феєрверк о першій годині ночі. Також гості фестивалю зможуть випробувати свої сили у спорті.
– На молодь очікує святкова дискотека. Діятиме спортивний майданчик, де будь-хто матиме нагоду спробувати свої сили в розважально-спортивних програмах. А для особливо обдарованих діятиме кулінарний конкурс, де охочі змагатимуться за приз за краще приготування рибних страв.